Feestelijke opening van het Armand Seghers sportcomplex

Geplaatst op 08/04/2024

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni - iedereen is welkom!

Feestelijke opening van het Armand Seghers sportcomplex

Het gloednieuwe Armand Seghers sportcomplex in Zelzate krijgt op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024 zijn feestelijke opening. Er werd gestart met de bouw van het complex in februari 2023. Begin dit jaar was het afgewerkt en namen de verschillende clubs er al hun intrek in.

Het Armand Seghers sportcomplex, genoemd naar de Zelzaatse doelman en ereburger Armand Seghers, biedt onderdak aan PC Zelzate, duikclub De Murene, De Kanaaljongens, FC Retro en natuurlijk KVV Zelzate. Na het einde van de competitie volgt een groots openingsfeest, waarbij alle Zelzatenaren kennis kunnen maken met hun nieuwe sportcomplex. Iedereen is welkom voor een weekend vol gratis sport- en spelplezier!

De sportdienst heeft in samenwerking met de verschillende clubs een zeer mooi programma samengesteld met voor elk wat wils.

Hier kan je het volledige programma bekijken.

Alle activiteiten tijdens de feestelijke opening zijn gratis en gaan door op het terrein van het Armand Seghers sportcomplex in de Broeder Leopoldstraat 2. We vragen iedereen om zoveel mogelijk met de fiets naar de opening van het sportcomplex te komen.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies